Dziś jest Sobota, 20 stycznia 2018 r.
rozmiar tekstu: A A A

Klauzule informacyjne

Klauzula informacyjna dla osób zatrudnianych

 

Treść klauzuli

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ostrowieckie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Henryka Sienkiewicza 65/10A,

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu zatrudniania i przyznawania świadczeń socjalnych* i nie będą udostępniane innym podmiotom,

3) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,

4) podanie danych osobowych w zakresie wymaganym Kodeksem Pracy jest obligatoryjne a w pozostałym jest dobrowolne.

* tekst na czerwono jest opcjonalny

 

Klauzula informacyjna dla właścicieli i najemców lokali administrowanych przez OTBS

 

Treść klauzuli

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ostrowieckie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Henryka Sienkiewicza 65/10A

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji powyższej Umowy i nie będą udostępniane innym podmiotom,

3) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,

4) podanie danych osobowych w zakresie wymaganym do realizacji Umowy jest obligatoryjne a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

 

 

Klauzula informacyjna dla umów-zleceń, umów o dzieło oraz z osobami fizycznymi prowadzącymi własną działalność gospodarczą

 

Treść klauzuli

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ostrowieckie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Henryka Sienkiewicza 65/10A,

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji niniejszej Umowy (zlecenia*) i nie będą udostępniane innym podmiotom,

3) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,

4) podanie danych osobowych jest dobrowolne.

* tekst na czerwono jest opcjonalny

 

 

Klauzula informacyjna na ogłoszeniach o pracę + klauzula zgody gdy chcemy te CV przechowywać dłuższy czas

 

Treść klauzuli

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ostrowieckie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Henryka Sienkiewicza 65/10A,

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji (opcje: na stanowisko , przez okres 6 lat) i nie będą udostępniane innym podmiotom,

3) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,

4) podanie danych osobowych jest dobrowolne.

 

Zgodnie art. 23 ust. 1 pkt 1ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 ze zm.), wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji przez Ostrowieckie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Henryka Sienkiewicza 65/10A.

 

Klauzula informacyjna dla rejestru korespondencji

Treść klauzuli

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż:

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ostrowieckie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Henryka Sienkiewicza 65/10A,

2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w kontroli obiegu korespondencji (przez okres 6 lat) i nie będą udostępniane innym podmiotom,

3) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,

 

 

 

 

Osoba, która opublikowała informację: Andrzej Kosikowski
Data opublikowania w BIP: 2014-08-28 09:09:51

Data ostatniej zmiany treści informacji: 2015-06-22 12:27:37

Osoba, która wytworzyła lub odpowiada za treść: ABI
Data wytworzenia informacji: 2014-06-01

Liczba wyświetleń: 1689

Rozwiń rejestr zmian strony

  • Strona została zaktualizowana przez Andrzej Kosikowski o 2014-08-28 09:10:36
  • Strona została zaktualizowana przez Andrzej Kosikowski o 2015-06-22 12:27:37

Strona została odwiedzona 133774 razy
Administracja serwera : Anna Dymanowska, ARL Sp. z o.o. w Ostrowcu Św.
Polityka cookies